Konkurs kulinarny

16 i 17 września 2020 odbył się konkurs  pt „KUCHNIA EUROPEJSKA” będący zwieńczeniem zajęć w projekcie  i jednocześnie sprawdzianem umiejętności kulinarnych uczestników zajęć kulinarnych.

Zadanie polegało na przygotowaniu trzech porcji przystawki lub zupy oraz dania głównego. Składnikami wiodącymi były filet z łososia oraz schab.

Ocenie podlegały min.stopień wykorzystania produktów, zachowanie prawidłowych technik kulinarnych, powiązania z kuchnia europejską, kreatywność, prezentacja i ogólne wrażenia smakowe. Spośród uczestników wyłoniono zwycięzców.

1 miejsce

Małgorzata Podwysocka

Zuzanna Wójciak

2 miejsce

Natalia Madej

Szymon Skoneczny

3 miejsce

Milena Wieczorek

Klaudia Kmiecik

ZWYCIĘZCOM GRATULUJEMY I ŻYCZYMY DALSZYCH SUKCESÓW W POSZUKIWANIU KULINARNYCH INSPIRACJI.

    Dodaj komentarz

    Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.