Dodane przez ZSP2_admin - wt., 09/11/2010 - 14:21

 

 

 

 

 

 

 

 

ZESPÓŁ NAUCZYCIELI PRZEDMIOTÓW GASTRONOMICZNYCH

 

 

 

 

 

 

 

 mgr Jacek Bartosik

 

 

 

 

 

 



NAUCZANE PRZEDMIOTY: gastronomia w praktyce, technologia gastronomiczna, pracownia gastronomiczna, technologia gastronomiczna z towaroznawstwem, usługi gastronomiczne
WYCHOWAWCA KLASY: 4 TK
INNE FUNKCJE: opiekun zajęć rozwijających zainteresowania zawodowe
INNE INFORMACJE: beneficjent Europejskiego programu doskonalenia nauczycieli


 

 

 

 

 

 

 

 mgr Czesława Horodeńska

 

 

 

 

 

 



NAUCZANE PRZEDMIOTY:  technologia gastronomiczna, podstawy żywienia człowieka, produkcja kulinarna
WYCHOWAWCA KLASY:  3TGb (technik żywienia i gospodarstwa domowego)
INNE FUNKCJE: -
INNE INFORMACJE: -


 

 

 

 

 

 

 mgr Ewa Dębiec

 

 

 

 

 

 


NAUCZANE PRZEDMIOTY: gastronomia w praktyce, podstawy żywienia i higieny, organizacja i ekonomika gastronomii, technologia gastronomiczna
WYCHOWAWCA KLASY: 2 K1 (kucharz)
INNE FUNKCJE: -
INNE INFORMACJE: -


 

 

 

 

 

 

 

 mgr Jolanta Dziuba

 

 

 

 

 

 


NAUCZANE PRZEDMIOTY: technologia gastronomiczna, podstawy żywienia, towaroznawstwo, zajecia praktyczne
WYCHOWAWCA KLASY: 1 K (kucharz)
INNE FUNKCJE: -
INNE INFORMACJE: -


 

 

 

 

 

 

 

 mgr Beata Fałek

 

 

 

 

 

 


NAUCZANE PRZEDMIOTY:  przedmioty gastronomiczne
WYCHOWAWCA KLASY:  3TGa (technik żywienia i gospodarstwa domlowego
INNE FUNKCJE: prowadzenie zajęć z obsługi przyjęć okolicznościowych
INNE INFORMACJE: urlop zdrowotny


 

 

 

 

 

 

 mgr Barbara Kondejewska

 

 

 

 

 

 


NAUCZANE PRZEDMIOTY:  obsługa konsumenta, przedsiębiorstwo gastronomiczne, rachunkowość i finanse w gastronomii, technika pracy biurowej
WYCHOWAWCA KLASY:  3 K2  (kucharz, sprzedawca, piekarz, cukiernik) i 3 K3 (piekarz)
INNE FUNKCJE: -
INNE INFORMACJE: -


 

 

 

 

 

 

 

 mgr Aleksander Kostanek

 

 

 

 

 

 


NAUCZANE PRZEDMIOTY: obsługa konsumenta, technologia gastronomiczna,specjalizacja, podstawy psychologii społecznej, wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomi
WYCHOWAWCA KLASY: 1 TGb (technik żywienia i gospodarstwa domowego)
INNE FUNKCJE: opiekun koła "Promocji zdrowego trybu życia "
INNE INFORMACJE:
koło PCK, koło psychologii społecznej

 

 

 

 

 

 

 

 mgr Anna Kromoska-Pluta

 

 

 

 

 

 


NAUCZANE PRZEDMIOTY:  chemia, bhp, towaroznawstwo w handlu, dietetyka (specjalizacja)
WYCHOWAWCA KLASY: 2 TGa (technik żywienia i usług gastronomicznych)
INNE FUNKCJE: opiekun Koła Promocji Zdrowego Stylu Życia
INNE INFORMACJE: koło PCK, koło psychologii społecznej


 

 

 

 

 

 

 mgr Małgorzata Kwapisz

 

 

 

 

 

 


NAUCZANE PRZEDMIOTY:  towaroznawstwo w gastronomii, technologia gastronomiczna, technologia gastronomiczna z towaroznawstwem, gastronomia w praktyce
WYCHOWAWCA KLASY:  3 K1 (kucharz)
INNE FUNKCJE: -
INNE INFORMACJE: -


 

 

 

 

 

 

 

 mgr Roksana Mazurek

 

 

 

 

 

 


NAUCZANE PRZEDMIOTY: towaroznawstwo, technologia gastronomiczna, pracownia gastronomiczna
WYCHOWAWCA KLASY: 2 TGb (technik żywienia i usług gastronomicznych)
INNE FUNKCJE: opiekun koła Promocji  Zdrowego Stylu Życia
INNE INFORMACJE: koło PCK


 

 

 

 

 

 

 

 mgr inż. Jacek Okoński

 

 

 

 

 

 


NAUCZANE PRZEDMIOTY: produkcja kulinarna, obsługa konsumenta, technologia gastronomiczna, wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomi, produkcja kulinarna, wyposażenie zakładów gastronomicznych
WYCHOWAWCA KLASY:  4 TO (technik organizacji usług gastronomicznych)
INNE FUNKCJE: opiekun szkolnego koła technologicznego
INNE INFORMACJE: organizator ogólnopolskiej olimpiady wiedzy i żywieniu


 

 

 

 

 

 

 mgr Konrad Siedliński

 

 

 

 

 

 


NAUCZANE PRZEDMIOTY: pracownia gastronomiczna, usługi gastronomiczne, technologia gastronomiczna, technologia gastronomiczna z towaroznawstwem, zajęcia praktyczne
WYCHOWAWCA KLASY: 1TGa
 INNE FUNKCJE: opiekun koła TPD
INNE INFORMACJE: społeczny inspektor pracy


 

 

 

 

 

 

 

 mgr inż. Mieczysław Strojewski

 

 

 

 

 

 


NAUCZANE PRZEDMIOTY: zajecia praktycvzne, technologia gastronomiczna, towaroznawstwo w gastronomii, gastronomia w praktyce, podstawy żywienia, wyposażenie techniczne
WYCHOWAWCA KLASY:
INNE FUNKCJE: Zastępca Dyrektora Szkoły, opiekun koła PCK-HDK
INNE INFORMACJE: koordynator kursu kwalifikacyjnego


 

 

 

 

 

 

 mgr inż. Zofia Szewczyk

 

 

 

 

 

 


NAUCZANE PRZEDMIOTY: technologia gastronomiczna, podstawy żywienia, wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomi,
WYCHOWAWCA KLASY: -
INNE FUNKCJE:  kierownik szkolenia praktycznego
INNE INFORMACJE: koordynator praktyk zawodowych