mgr Jacek Bartosik
-
NAUCZANE PRZEDMIOTY: gastronomia w praktyce, technologia gastronomiczna, pracownia gastronomiczna, technologia gastronomiczna z towaroznawstwem, usługi gastronomiczne
WYCHOWAWCA KLASY: 4 TK
INNE FUNKCJE: opiekun zajęć rozwijających zainteresowania zawodowe
INNE INFORMACJE: beneficjent Europejskiego programu doskonalenia nauczycieli
mgr Czesława Horodeńska
-
NAUCZANE PRZEDMIOTY: technologia gastronomiczna, podstawy żywienia człowieka, produkcja kulinarna
WYCHOWAWCA KLASY: 3TGb (technik żywienia i gospodarstwa domowego)
INNE FUNKCJE: -
INNE INFORMACJE: -
mgr Ewa Dębiec
-
NAUCZANE PRZEDMIOTY: gastronomia w praktyce, podstawy żywienia i higieny, organizacja i ekonomika gastronomii, technologia gastronomiczna -
WYCHOWAWCA KLASY: 2 K1 (kucharz)
INNE FUNKCJE: -
INNE INFORMACJE: -
mgr Jolanta Dziuba
-
NAUCZANE PRZEDMIOTY: technologia gastronomiczna, podstawy żywienia, towaroznawstwo, zajecia praktyczne
WYCHOWAWCA KLASY: 1 K (kucharz)
INNE FUNKCJE: -
INNE INFORMACJE: -
mgr Beata Fałek
-
NAUCZANE PRZEDMIOTY: przedmioty gastronomiczne
WYCHOWAWCA KLASY: 3TGa (technik żywienia i gospodarstwa domlowego
INNE FUNKCJE: prowadzenie zajęć z obsługi przyjęć okolicznościowych
INNE INFORMACJE: urlop zdrowotny
mgr Barbara Kondejewska
-
NAUCZANE PRZEDMIOTY: obsługa konsumenta, przedsiębiorstwo gastronomiczne, rachunkowość i finanse w gastronomii, technika pracy biurowej
WYCHOWAWCA KLASY: 3 K2 (kucharz, sprzedawca, piekarz, cukiernik) i 3 K3 (piekarz)
INNE FUNKCJE: -
INNE INFORMACJE: -
mgr Aleksander Kostanek
-
NAUCZANE PRZEDMIOTY: obsługa konsumenta, technologia gastronomiczna,specjalizacja, podstawy psychologii społecznej, wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomi -
WYCHOWAWCA KLASY: 1 TGb (technik żywienia i gospodarstwa domowego)
INNE FUNKCJE: opiekun koła "Promocji zdrowego trybu życia "
INNE INFORMACJE: koło PCK, koło psychologii społecznej
mgr Anna Kromoska-Pluta
-
NAUCZANE PRZEDMIOTY: chemia, bhp, towaroznawstwo w handlu, dietetyka (specjalizacja)
WYCHOWAWCA KLASY: 2 TGa (technik żywienia i usług gastronomicznych)
INNE FUNKCJE: opiekun Koła Promocji Zdrowego Stylu Życia
INNE INFORMACJE: koło PCK, koło psychologii społecznej
mgr Małgorzata Kwapisz
-
NAUCZANE PRZEDMIOTY: towaroznawstwo w gastronomii, technologia gastronomiczna, technologia gastronomiczna z towaroznawstwem, gastronomia w praktyce
WYCHOWAWCA KLASY: 3 K1 (kucharz)
INNE FUNKCJE: -
INNE INFORMACJE: -
mgr Roksana Mazurek
-
NAUCZANE PRZEDMIOTY: towaroznawstwo, technologia gastronomiczna, pracownia gastronomiczna
WYCHOWAWCA KLASY: 2 TGb (technik żywienia i usług gastronomicznych)
INNE FUNKCJE: opiekun koła Promocji Zdrowego Stylu Życia
INNE INFORMACJE: koło PCK
mgr inż. Jacek Okoński
-
NAUCZANE PRZEDMIOTY: produkcja kulinarna, obsługa konsumenta, technologia gastronomiczna, wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomi, produkcja kulinarna, wyposażenie zakładów gastronomicznych -
WYCHOWAWCA KLASY: 4 TO (technik organizacji usług gastronomicznych)
INNE FUNKCJE: opiekun szkolnego koła technologicznego
INNE INFORMACJE: organizator ogólnopolskiej olimpiady wiedzy i żywieniu
mgr Konrad Siedliński
-
NAUCZANE PRZEDMIOTY: pracownia gastronomiczna, usługi gastronomiczne, technologia gastronomiczna, technologia gastronomiczna z towaroznawstwem, zajęcia praktyczne
WYCHOWAWCA KLASY: 1TGa
INNE FUNKCJE: opiekun koła TPD
INNE INFORMACJE: społeczny inspektor pracy
mgr inż. Mieczysław Strojewski
-
NAUCZANE PRZEDMIOTY: zajecia praktycvzne, technologia gastronomiczna, towaroznawstwo w gastronomii, gastronomia w praktyce, podstawy żywienia, wyposażenie techniczne
WYCHOWAWCA KLASY:
INNE FUNKCJE: Zastępca Dyrektora Szkoły, opiekun koła PCK-HDK
INNE INFORMACJE: koordynator kursu kwalifikacyjnego
mgr inż. Zofia Szewczyk
-
NAUCZANE PRZEDMIOTY: technologia gastronomiczna, podstawy żywienia, wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomi, - WYCHOWAWCA KLASY: -
-
INNE FUNKCJE: kierownik szkolenia praktycznego
INNE INFORMACJE: koordynator praktyk zawodowych
- 628 wyświetleń