Dodane przez ZSP2_admin - pon., 21/01/2013 - 15:07

Oznaczenie sprawy: AiO.272.1.6.I.2013 …............                                        Tomaszów Maz. 21.01.2013r.

 

ZESPÓŁ SZKÓŁ PONADGIMNAZJALNYCH NR 2
im. St. Staszica w Tomaszowie Mazowieckim

zaprasza do złożenia ofert na:

dostawę książek i podręczników do realizacji szkoleń kelnerskich i barmańskich oraz stanowiących doposażenie pracowni w celu realizacji przez Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych nr 2 im. St. Staszica w Tomaszowie Mazowieckim projektu pn.: „Talent Pasja Mistrzostwo w branzy Ho-Re-Ca” w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Priorytet IX– Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach, Działanie 9.2 – Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego na podstawie umowy nr UDA- POKL.09.02.00-10-139/11:

 

1. Termin wykonania zamówienia: od  dnia zawarcia umowy  do 15.02.2013 r.

2. Tryb udzielenia zamówienia:

Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego będzie prowadzone zgodnie
z przepisami Kodeksu Cywilnego w związku z art. 4 pkt. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (Dz.U. z 2010r. Nr 113 poz. 759 ze zm.).

3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia:

Wykazksiążek i podręczników do realizacji szkoleń kelnerskich i barmańskich oraz stanowiących doposażenie pracowni

Lp.

Tytuł

Autor

Wydawnictwo

Ilość

1

Obsługa konsumenta w gastronomii i cateringu

Ewa Czarnecka-Skubina

 SGGW

25

2

Obsługa gości cz. I i II

Szajna Renata, Ławniczak Danuta, Ziaja Alina

 REA

25

3

Podręczny poradnik Udane przyjęcia

Ewa Aszkiewicz, Romana Chojnacka

 Publicat s.a.

25

4

Przyjęcia na specjalne okazje lub

Przyjmujemy gości czyli sprawdzone przepisy na przyjęcia doskonałe

Barbara Jakimowicz Klein

 

Biruta Markuza

 Świat Książki

 

ZYSK

25

5

Barmańskie triki impreza na medal

David Bramwell

 Muza

25

6

Koktaile świata

David Biggs

 G+J

25

7

Koktaile porady praktyczne

Rob Chirico

 Jacek Olesiejuk

25

8

Gorące napoje

Luise Pickford

 RM

25

9

PRZEWODNIK BARMANA SEKRETY PRZYRZĄDZANIA DRINKÓW I KOKTAJLI 850 PRZEPISÓW

Lub

Drinki i koktajle napoje z klasą

Mardee Haidin Regan

 

 

 

Eliq Maranik

 KDC

 

 

 

Buchmann

25

 

  1. Kryteria wyboru –  cena 100%

5. Termin i miejsce składania ofert:

Dokumenty można składać osobiście lub za pośrednictwem poczty w zamkniętych kopertach z dopiskiem: oferta  na  zakup i dostawę książek i podręczników do realizacji szkoleń kelnerskich i barmańskich oraz stanowiących doposażenie pracowni w celu realizacji przez Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych nr 2 im. St. Staszica w Tomaszowie Mazowieckim projektu pn.: „Talent Pasja Mistrzostwo w branzy Ho-Re-Ca”, w terminie do 28.01. 2013 r. (lub osobiście) do godz. 11.00, na adres: Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych nr 2 im. ST. Staszica, ul. Św. Antoniego 57/6, 97-200 Tomaszów Mazowiecki, pokój 1.2, budynek A – I piętro.

6. Sposób przygotowania oferty:

a)     Oferta musi być podpisana (czytelnie lub z pieczątką imienną) przez osoby upoważnione;

b)     Cena oferty musi być podana w PLN cyfrowo i słownie, być zaokrąglona do dwóch miejsc po przecinku oraz być wartością brutto. Cena może być tylko jedna. Złożona oferta musi uwzględniać wszystkie zobowiązania, obejmować wszystkie koszty i składniki związane z wykonaniem zamówienia. Cena ta będzie obowiązującą przez cały okres ważności oferty.

c)     Oferta powinna zawierać termin realizacji zamówienia.

 

7. Dodatkowe informacje:

1. dodatkowe informacje można uzyskać pod nr telefonu: (44 7244336)

2. oferty otrzymane po terminie nie będą rozpatrywane,

3. wykonawca będzie związany ofertą przez okres 30 dni,

4. wykonawcy, którzy złożą oferty zostaną powiadomieni o rozstrzygnięciu postępowania.