- 57 wyświetleń
Oznaczenie sprawy: AiO.272.1.6.I.2013 …............ Tomaszów Maz. 21.01.2013r.
ZESPÓŁ SZKÓŁ PONADGIMNAZJALNYCH NR 2
im. St. Staszica w Tomaszowie Mazowieckim
zaprasza do złożenia ofert na:
dostawę książek i podręczników do realizacji szkoleń kelnerskich i barmańskich oraz stanowiących doposażenie pracowni w celu realizacji przez Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych nr 2 im. St. Staszica w Tomaszowie Mazowieckim projektu pn.: „Talent Pasja Mistrzostwo w branzy Ho-Re-Ca” w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Priorytet IX– Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach, Działanie 9.2 – Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego na podstawie umowy nr UDA- POKL.09.02.00-10-139/11:
1. Termin wykonania zamówienia: od dnia zawarcia umowy do 15.02.2013 r.
2. Tryb udzielenia zamówienia:
Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego będzie prowadzone zgodnie
z przepisami Kodeksu Cywilnego w związku z art. 4 pkt. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (Dz.U. z 2010r. Nr 113 poz. 759 ze zm.).
3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia:
Wykazksiążek i podręczników do realizacji szkoleń kelnerskich i barmańskich oraz stanowiących doposażenie pracowni
Lp. |
Tytuł |
Autor |
Wydawnictwo |
Ilość |
1 |
Obsługa konsumenta w gastronomii i cateringu |
Ewa Czarnecka-Skubina |
SGGW |
25 |
2 |
Obsługa gości cz. I i II |
Szajna Renata, Ławniczak Danuta, Ziaja Alina |
REA |
25 |
3 |
Podręczny poradnik Udane przyjęcia |
Ewa Aszkiewicz, Romana Chojnacka |
Publicat s.a. |
25 |
4 |
Przyjęcia na specjalne okazje lub Przyjmujemy gości czyli sprawdzone przepisy na przyjęcia doskonałe |
Barbara Jakimowicz Klein
Biruta Markuza |
Świat Książki
ZYSK |
25 |
5 |
Barmańskie triki impreza na medal |
David Bramwell |
Muza |
25 |
6 |
Koktaile świata |
David Biggs |
G+J |
25 |
7 |
Koktaile porady praktyczne |
Rob Chirico |
Jacek Olesiejuk |
25 |
8 |
Gorące napoje |
Luise Pickford |
RM |
25 |
9 |
PRZEWODNIK BARMANA SEKRETY PRZYRZĄDZANIA DRINKÓW I KOKTAJLI 850 PRZEPISÓW Lub Drinki i koktajle napoje z klasą |
Mardee Haidin Regan
Eliq Maranik |
KDC
Buchmann |
25 |
- Kryteria wyboru – cena 100%
5. Termin i miejsce składania ofert:
Dokumenty można składać osobiście lub za pośrednictwem poczty w zamkniętych kopertach z dopiskiem: „oferta na zakup i dostawę książek i podręczników do realizacji szkoleń kelnerskich i barmańskich oraz stanowiących doposażenie pracowni w celu realizacji przez Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych nr 2 im. St. Staszica w Tomaszowie Mazowieckim projektu pn.: „Talent Pasja Mistrzostwo w branzy Ho-Re-Ca”, w terminie do 28.01. 2013 r. (lub osobiście) do godz. 11.00, na adres: Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych nr 2 im. ST. Staszica, ul. Św. Antoniego 57/6, 97-200 Tomaszów Mazowiecki, pokój 1.2, budynek A – I piętro.
6. Sposób przygotowania oferty:
a) Oferta musi być podpisana (czytelnie lub z pieczątką imienną) przez osoby upoważnione;
b) Cena oferty musi być podana w PLN cyfrowo i słownie, być zaokrąglona do dwóch miejsc po przecinku oraz być wartością brutto. Cena może być tylko jedna. Złożona oferta musi uwzględniać wszystkie zobowiązania, obejmować wszystkie koszty i składniki związane z wykonaniem zamówienia. Cena ta będzie obowiązującą przez cały okres ważności oferty.
c) Oferta powinna zawierać termin realizacji zamówienia.
7. Dodatkowe informacje:
1. dodatkowe informacje można uzyskać pod nr telefonu: (44 7244336)
2. oferty otrzymane po terminie nie będą rozpatrywane,
3. wykonawca będzie związany ofertą przez okres 30 dni,
4. wykonawcy, którzy złożą oferty zostaną powiadomieni o rozstrzygnięciu postępowania.