Pierwszy MIKSER KULINARNY organizowany przez sieć hurtowni MAKRO za nami. Spotkanie dla uczniów klas gastronomicznych odbyło się w piątek 20 października 2017 r. i otwierało II edycję programu SZEF dla MŁODYCH TALENTÓW.
Tematem przewodnim było mięso. Akademia Inspiracji Makro w Warszawie przygotowała wiele atrakcji. Edukacyjny pokaz kulinarny poprowadzili Paweł Oszczyk („Szef Roku” żółtego Przewodnika Galut&Millau) i Wojciech Harapkiewicz (szef kuchni restauracji Babinicz w kompleksie Dworzysko w Szczawnie Zdroju). W programie znalazła się również prelekcja Doroty Minty z agencji Chef Hunters o karierze w branży gastronomicznej, a także prezentacja produktowa branży mięsnej.
W wydarzeniu udział wzięli uczniowie klasy 2GR wraz z nauczycielami Panią Beatą Fałek i Panem Jackiem Bartosikiem.
- Zaloguj się by dodać komentarz
- 69 wyświetleń