Projekt "Innowacje w gastronomii" - daje możliwość wzięcia udziału w dwóch zestawach szkoleń:

  • KUCHNIE EUROPEJSKIE – 19 UCZNIÓW KLAS 2 TECHNIKUM – w zawodzie technik żywienia i  usług gastronomicznych, 5 uczniów KLAS  – BRANŻOWEJ SZKOŁY I STOPNIA –  w zawodzie kucharz

  • BARMAN - 24 UCZNIÓW (pełnoletnich w dniu rozpoczęcia kursu barmańskiego) z klas 3 TECHNIKUM – w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych.

Więcej informacji o szkoleniach w Projekcie "Innowacje w gastronomii" znajdziesz tutaj

 

Projekt "Kompetentny Branżowiec" - adresowany jest do 48 uczniów Technikum nr 2 w zawodach technik obsługi turystycznej – 24 uczniów i technik organizacji reklamy – 24 uczniów.

Więcej informacji o szkoleniach w Projekcie "Kompetentny branżowiec" znajdziesz tutaj