- Zaloguj się by dodać komentarz
- 66 wyświetleń
Projekt "Innowacje w gastronomii" - daje możliwość wzięcia udziału w dwóch zestawach szkoleń:
-
KUCHNIE EUROPEJSKIE – 19 UCZNIÓW KLAS 2 TECHNIKUM – w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych, 5 uczniów KLAS – BRANŻOWEJ SZKOŁY I STOPNIA – w zawodzie kucharz
-
BARMAN - 24 UCZNIÓW (pełnoletnich w dniu rozpoczęcia kursu barmańskiego) z klas 3 TECHNIKUM – w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych.
Więcej informacji o szkoleniach w Projekcie "Innowacje w gastronomii" znajdziesz tutaj
Projekt "Kompetentny Branżowiec" - adresowany jest do 48 uczniów Technikum nr 2 w zawodach technik obsługi turystycznej – 24 uczniów i technik organizacji reklamy – 24 uczniów.
Więcej informacji o szkoleniach w Projekcie "Kompetentny branżowiec" znajdziesz tutaj