- Zaloguj się by dodać komentarz
- 493 wyświetlenia
Poniżej przedstawiamy harmonogram egzaminów potwierdzających kwalifikacje zawodowe/egzaminów zawodowych. Przypominamy wszystkim przystępującym do egzaminów o tym, że na część pisemną są zobowiązani do zgłoszenia się do szkoły w na godzinę przed rozpoczęciem egzaminu z dokumentem potwierdzającym tożsamość, MASECZKĄ, RĘKAWICZKAMI, z długopisem z czarnym wkładem, przyborami zgodnymi z komunikatem CKE a w przypadku absolwentów dodatkowo ze świadectwem ukończenia szkoły.
Na część praktyczną należy zgłosić się do szkoły w wyznaczone miejsce na minimum 30min. przed rozpoczęciem egzaminu z dokumentem potwierdzającym tożsamość, MASECZKĄ, RĘKAWICZKAMI, z długopisem z czarnym wkładem, przyborami zgodnymi z komunikatem CKE a w przypadku absolwentów dodatkowo ze świadectwem ukończenia szkoły.
Część pisemna
Lp |
Oznaczenie kwalifikacji |
Nazwa zawodu |
Data |
Godzina |
Sala |
Liczba zdających |
1 |
AU.36 |
Technik ekonomista |
11.01.22 |
12.00 |
Hala |
34 |
2 |
AU.30 |
Technik organizacji reklamy |
11.01.22 |
12.00 |
Hala |
14 |
3 |
AU.25 |
Technik handlowiec |
11.01.22 |
12.00 |
Hala |
17 |
4 |
TG.15 |
Technik obsługi turystycznej |
11.01.22 |
12.00 |
Hala |
14 |
5 |
TG.16 |
Technik żywienia i usług gastr. |
11.01.22 |
12.00 |
Hala |
34 |
6 |
AU.29 |
Technik organizacji reklamy |
11.01.22 |
14.00 |
20 |
2 |
7 |
TG.14 |
Technik obsługi turystycznej |
11.01.22 |
10.00 |
3.1 |
1 |
8 |
TG.07 |
Technik żyw. i usług gastr./kucharz |
11.01.22 |
10.00 |
3.1 |
3/1 |
9 |
EKA.05 |
Technik rachunkowości (KKZ) |
11.01.22 |
9.00 |
3.8 |
1 |
10 |
HGT.02 |
Technik żywienia i usług gastr. |
12.01.22 |
8.30 |
3.8 |
10 |
11 |
HGT.02 |
Technik żywienia i usług gastr. |
12.01.22 |
10.30 |
3.8 |
10 |
12 |
HGT.02 |
Technik żywienia i usług gastr. |
12.01.22 |
12.30 |
3.8 |
9 |
Część praktyczna
Lp |
Oznaczenie kwalifikacji |
Nazwa zawodu |
Data |
Godzina |
Sala |
Liczba zdających |
1 |
AU.36 |
Technik ekonomista |
18.01.22 |
9.00 |
3.8 |
12 |
2 |
AU.36 |
Technik ekonomista |
18.01.22 |
9.00 |
S |
10 |
3 |
AU.36 |
Technik ekonomista |
18.01.22 |
9.00 |
T/I |
12 |
4 |
AU.30 |
Technik organizacji reklamy |
14.01.22 |
9.00 |
3.8 |
7 |
5 |
AU.30 |
Technik organizacji reklamy |
14.01.22 |
15.00 |
3.8 |
7 |
6 |
AU.65 |
Technik rachunkowości |
19.01.22 |
9.00 |
3.8 |
1 |
7 |
AU.25 |
Technik handlowiec |
13.01.22 |
9.00 |
3.8 |
10 |
8 |
AU.25 |
Technik handlowiec |
13.01.22 |
9.00 |
11 |
7 |
9 |
EKA.05 |
Technik rachunkowości (KKZ) |
21.01.22 |
8.00 |
3.8 |
3 |
10 |
HGT.02 |
Technik żywienia i usług gastr. |
13.01.22 |
8.00 |
1.8 |
6 |
11 |
HGT.02 |
Technik żywienia i usług gastr. |
13.01.22 |
8.00 |
1.10 |
6 |
12 |
HGT.02 |
Technik żywienia i usług gastr. |
13.01.22 |
12.00 |
1.8 |
6 |
13 |
HGT.02 |
Technik żywienia i usług gastr. |
13.01.22 |
12.00 |
1.10 |
6 |
14 |
HGT.02 |
Technik żywienia i usług gastr. |
14.01.22 |
8.00 |
1.8 |
6 |
15 |
AU.35 |
Technik ekonomista |
14.01.22 |
9.00 |
S |
1 |
16 |
TG.15 |
Technik obsługi turystycznej |
10.01.22 |
13.00 |
20 |
14 |
17 |
TG.14 |
Technik obsługi turystycznej |
10.01.22 |
9.00 |
13 |
1 |
18 |
TG.16 |
Technik żywienia i usług gastr. |
10.01.22 |
13.00 |
6 |
17 |
19 |
TG.16 |
Technik żywienia i usług gastr. |
10.01.22 |
13.00 |
3.6 |
17 |
20 |
AU.20 |
Sprzedawca |
25.01.22 |
8.00 |
P |
3 |
21 |
AU.29 |
Technik organizacji reklamy |
17.01.22 |
12.00 |
11 |
6 |